skip to Main Content
Ιερού Λόχου 3, Βριλήσσια, 15235-+30 211 1825773+30 6936 848107info@2careplus.gr

Η Αποστολή μας

Να είμαστε ένα υγιές επιχειρηματικό κύτταρο προς όφελος των ασθενών, των πελατών μας, των Εταιρειών με τις οποίες συνεργαζόμαστε, του προσωπικού μας και γενικότερα της κοινωνίας.

Να παρέχουμε στους ιατρούς, ασθενείς, φαρμακοποιούς, φαρμακαποθήκες και οργανισμούς υγείας, προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Η φιλοσοφία μας

H θεραπεία, σύμφωνα με τις αρχές του Ιπποκράτη, χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη θεραπευτική δύναμη της φύσης («νούσων φύσιες ιητροί»). Ειδικότερα, οι φαρμακευτικές αντιλήψεις συνοψίζονται στην επιγραμματική φράση:

«Aσκείν περί τα νουσήματα δύο, ωφελέειν ή μη βλάπτειν»

Εν κατακλείδι ο Ιπποκράτης, ισχυρίζεται ότι τα φάρμακα θα πρέπει να ωφελούν, ή τουλάχιστον να μην προκαλούν ζημιά στον ασθενή.

Οι αξίες μας

Η 2CAREPLUS πρέπει να υποτάσσει τους οικονομικούς στόχους, στην βασική της προτεραιότητα που είναι η φροντίδα για τον ασθενή. Η συνεργασία με τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας πρέπει να βασίζεται στην ειλικρίνεια και το αμοιβαίο όφελος. Το σύστημα ποιότητας δεν είναι απλώς ένα σύστημα διοίκησης, αλλά ένα σύστημα φιλοσοφίας και αρχών που πρέπει να διέπει όλες τις λειτουργίες της εταιρείας και να το έχουν ενστερνισθεί όλοι οι εργαζόμενοι ανεξαρτήτως επιπέδου και θέσεως.

Η χρηστή και ηθική επιχειρησιακή πρακτική πρέπει να διασφαλίζεται πέρα από την πιστή εφαρμογή των νόμων και των διατάξεων με εσωτερικούς κώδικες δεοντολογίας, διαδικασίες και κυρίως από την εσωτερική κουλτούρα που είναι προϊόν επιχειρησιακής λειτουργίας. Η συσσωρευμένη γνώση και η δημιουργικότητα αποτελούν τους βασικούς πόρους της επιχείρησης 2CAREPLUS, οι οποίοι επιφέρουν καινοτομία και υποβοηθούν την βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό.

Κάθε πολιτική της εταιρείας πρέπει να συνυπολογίζει την κοινωνική διάσταση και την περιβαλλοντική προστασία.

Μαζί για έναν πιο υγιή κόσμο

Στην 2CAREPLUS, βασιζόμαστε στην επιστήμη να να βελτιώσουμε την υγεία και την ευεξία του ασθενή σε κάθε στιγμή της ζωής του. Αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας δεσμευόμενοι για τη καθιέρωση προτύπων ποιότητας, ασφάλειας και αξίας στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και κατασκευή των φαρμάκων ώστε να ικανοποιούν όλες τις ανάγκες των ασθενών μας.

Υπευθυνότητα & Συνέπεια

Για όλους εμάς στη φαρμακευτική εταιρεία 2CAREPLUS, η συνεχής προσπάθεια για τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επιχείρησής μας, όχι μόνο με τη μορφή της έρευνας και της ανάπτυξης, αλλά και μέσα από την έμπρακτη στήριξη της ποιότητας της ζωής . «Αποστολή και δέσμευση των εργαζομένων μας είναι η συνεργασία με τους επαγγελματίες υγείας με εποικοδομητικό τρόπο, έτσι ώστε κάθε ασθενής να μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση στην κατάλληλη θεραπεία με καινοτόμα προϊόντα από την έρευνά μας.»

Τα Προϊόντα

Με μιά δυναμική παρουσία στο χώρο του φαρμάκου προωθούμε μια σειρά συνταγογραφούμενων σκευασμάτων προσφέροντας θεραπευτικές λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα νοσημάτων.

Στην σελίδα αυτή μπορείτε να βρείτε κατάλογο των προϊόντων της εταιρείας μας τα οποία κυκλοφορούν σήμερα, πληροφορίες για τις συσκευασίες και τις εγκεκριμένες ενδείξεις καθώς και τις πλήρεις συνταγογραφικές πληροφορίες όπως αυτές έχουν εγκριθεί απο τις αρμόδιες αρχές (ΕΟΦ).

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα μας

Back To Top